Skip to content

Tagfelvétel menete

Egyesületünk tagként várja mindazokat, akik tenyésztik, tartják vagy érdeklődnek  a tacskó fajta iránt és kedvet éreznek a csatlakozáshoz. Ennek lépései:

  1. Tagfelvételi kérelem letöltése, kitöltése, aláírása eredetiben.

2. Tagsági díj megfizetése.

A klub tagsági díj 6.000 Ft, MEOESZ Szövetségi kártya + 6.000 Ft.

Magyar Tacskótenyésztők Egyesülete

K & H Bank 10403507-50526982-82701009

3. Kitöltött, aláírt tagfelvételi kérelem elküldése.

Postán (3300, Eger, II . Rákóczi Ferenc utca 22. alagsor) illetve szkennelve a klub e-mail címére kell elküldeni . (info@magyartacsko.hu)

Újdonság, hogy 2021. évre szóló szövetségi kártya az eddigiektől eltérően már nem a jól ismert papír alapú, hanem a MEOE Szövetség online felületén való regisztrációt követően PDF formátumban letölthető kártya lesz, amit e-mailben tudunk majd megküldeni tagjaink részére.

Az online kártyákat első körben a tagok maguk tudják aktiválni, amennyiben regisztráltak a MEOE Szövetség online rendszerében. Természetesen, kérésre, egyesületünk is elvégzi az ezzel kapcsolatos adminisztrációt.

Figyelem! Külföldiek!

Január 1-től a külföldieknek szóló kártya megszűnik, az ő számukra -amennyiben igény van magyarországi tagságra- ugyanazon kártya vásárolható, mint a szervezetek hazai tagjainak. A külföldiek számára január 1-től megszűnt a kedvezményes szolgáltatások igénybevétele. Kedvezményes szolgáltatások kettős feltétel esetén állnak rendelkezésre tagszervezeteink tagsága számára:

  • hazai lakcímmel rendelkezik az illető
  • hazai kiállítású származási lappal, vagy honosított származási lappal rendelkezik az ügylethez felhasznált kutya (pl. kiállítási nevezés, tenyészszemle nevezés, champion bizonyítvány kiváltás)

Egyesületünk programjait honlapunkon folyamatosan közzétesszük. Kövessen minket a Facebookon is!

Szeretettel várjuk tagjaink közé!