Skip to content

Tagfelvétel menete

Egyesületünk tagként várja mindazokat, akik tenyésztik, tartják vagy érdeklődnek  a tacskó fajta iránt és kedvet éreznek a csatlakozáshoz.

Új tag felvétele:

  1. Tagfelvételi kérelem letöltése, kitöltése, aláírása eredetiben.

2. Tagsági díj megfizetése.

A klub tagsági díj 6.000 Ft, MEOESZ Szövetségi kártya + 6.000 Ft.

Magyar Tacskótenyésztők Egyesülete

K & H Bank 10403507-50526982-82701009

3. Kitöltött, aláírt tagfelvételi kérelem elküldése.

Postán (3300, Eger, II . Rákóczi Ferenc utca 22. alagsor) illetve szkennelve a klub e-mail címére kell elküldeni . (info@magyartacsko.hu)

Az online kártyákat egyesületünk mindenkinek AKTIVÁLVA küldi ki, így azzal további teendő NINCS!

A már meglévő tagoknak, NEM KELL minden évben új tagfelvételi kérelmet kitölteniük, az adott évben érvényes tagdíjat és szövetségi kártya díját, amennyiben azt is igényelnek, szükséges elutalni az egyesület bankszámlaszámára.

Figyelem! Külföldiek!

Január 1-től a külföldieknek szóló kártya megszűnik, az ő számukra -amennyiben igény van magyarországi tagságra- ugyanazon kártya vásárolható, mint a szervezetek hazai tagjainak. A külföldiek számára január 1-től megszűnt a kedvezményes szolgáltatások igénybevétele. Kedvezményes szolgáltatások kettős feltétel esetén állnak rendelkezésre tagszervezeteink tagsága számára:

  • hazai lakcímmel rendelkezik az illető
  • hazai kiállítású származási lappal, vagy honosított származási lappal rendelkezik az ügylethez felhasznált kutya (pl. kiállítási nevezés, tenyészszemle nevezés, champion bizonyítvány kiváltás)

Egyesületünk programjait honlapunkon folyamatosan közzétesszük. Kövessen minket a Facebookon is!

Szeretettel várjuk tagjaink közé!